Україна і світ

Живемо разом: В’ячеслав Довженко вперше заговорив про свою кохану


Український актор В’ячеслав Довженко в ексклюзивному коментарі Фактам ICTV.Life вперше розповів про свою кохану. Він зізнався, де познайомився з обраницею та чи знайшла вона спільну мову з його синами від першого шлюбу.

В’ячеслав Довженко про кохану і синів

Зірка серіалу Дільничий з ДВРЗ та фільму Кіборги не любить публічно говорити про своє особисте життя. Він вважає, що підтримувати медійність варто роботою, новими проєктами, а не тим, що відбувається вдома.

Однак у свій день народження, який Довженко відзначив 18 вересня, він вирішив розсекретити нові стосунки і поділитися фото з коханою.

Обраниця В’ячеслава працює разом з ним в театрі, вона є дизайнеркою костюмів. Однак познайомилася пара на знімальному майданчику.

В'ячеслав Довженко

Фото: В’ячеслав Довженко/Instagram

Актор зізнався, що своє 48-річчя відсвяткував вдома разом з дівчиною та молодшим сином Василем. Старший син Довженка привітав його публічно в Instagram.

– Мій старший Іван сторис викладав – такі приємні. Він у мене вже стає популярним потихеньку (усміхається). Тому він викладав вже свою особисту історію, своє привітання. Під привітаннями отримав дуже багато відгуків для себе, за що дуже вдячний кожному. А молодший Василь вдома з моєю дівчиною мене зустрів, – поділився В’ячеслав.

Довженко з коханою живуть разом, а тому вона знайома з його синами і вони добре спілкуються.

Молодший Іван наразі живе частково в актора, а частково в його колишньої дружини. Старший син вчиться на четвертому курсі університету і з друзями знімає квартиру.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, що В’ячеслав Довженко протягом 17 років перебував у шлюбі з акторкою Ксенією Баша. Вони розлучилися у 2018-му.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-19 19:16:07