Україна і світ

Том Круз стрибнув з даху стадіону на закритті Олімпіади-2024 – відео

Американський актор Том Круз здивував глядачів трюком на закритті Олімпіади-2024 в Парижі. 62-річна зірка фільму Місія нездійсненна зістрибнув з даху стадіону Стад де Франс.

Том Круз вразив трюком на закритті Олімпійських ігор-2024

Церемонія закриття Олімпіади-2024 відбулася 11 серпня в Парижі. Наприкінці заходу на сцену вийшла американська співачка H.E.R і виконала гімн США. Під час її виступу на даху Стад де Франс раптово з’явився Том Круз.

Актор зістрибнув з даху стадіону і спустився на тросі до глядачів. Він прийняв олімпійський прапор в учасників Ігор і поїхав зі стадіону на мотоциклі.

Зараз дивляться

Потім глядачам церемонії показали ролик, як Том Круз їде Парижем, пролітає літаком через Атлантичний океан, пригає з парашутом та приземляється на території Лос-Анджелеса, де відбудуться Олімпійські ігри-2028.

Актор попрямував до найвідомішої вивіски міста Голлівуд, аби перетворити літери “о” на символічні олімпійські кільця. Естафету із передання прапора прийняли велосипедистка Кейт Кортні, легкоатлет Майкл Джонсон та скейтбордист Джаггер Ітон.

Вони доставили символ спортивних змагань на концерт американського рок-гурту Red Hot Chili Peppers на набережній Веніс-Біч, де також виступили Біллі Айліш і Снуп Догг. Цим на стадіоні завершилася церемонія передання прапора оргкомітету Олімпійських ігор-2028.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-12 11:05:06