Україна і світ

Тімур Мірошниченко розповів про названих дітей

Телеведучий Тімур Мірошниченко за лаштунками інтелектуально-розважального шоу єПитання на Новому каналі розповів про адаптацію названої доньки Ангеліни. Дівчинка живе з ними трошки більше, ніж місяць.

Тімур Мірошниченко про названих дітей

Багатодітний батько наголосив, що всиновлення Марселя та Ангеліни не можна порівнювати, оскільки в них зовсім різний досвід життя не в сімʼї.

– Якщо сину ще навіть двох років не було, коли ми його забрали, то доньці зараз вісім. І всі ці вісім років вона жила в маленькому просторі, оточена одними й тими ж стінами, одними й тими ж обличчями, кожен день проводила за однаковим графіком. Не можу сказати, що з нею складніше. Це просто зовсім по-іншому, – пояснив Тімур.

Зараз дивляться

Родина Мірошниченків у повному складі

Він додав, що Марсель дуже сильно змінився та розкрився за час спільного життя, хоча спочатку мовчав, навіть коли падав. Ангеліна ж лише звикає до нових родичів.

– Для неї все практично вперше. Вперше з нами в магазин, в кафе, вперше з’їла кавун чи піцу, вперше заснула в чиїхось обіймах… І це у вісім років! Я думаю, що процес адаптації ще навіть не на піку, – припустив ведучий.

Тімур Мірошниченко зізнався, що дівчинка кличе його то на ім’я, то “татом”. Дружину ведучого Інну Мірошниченко здебільшого на імʼя і практично щодня уточнює, чи її люблять, чи точно вона їхня донька.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-06 15:41:07