Україна і світ

Тетяна Висоцька розповіла, як її чоловік готувався до великої війни

Ведуча Вікна-новини на СТБ і телемарафону Єдині новини Тетяна Висоцька розповіла, як її чоловік Олексій готувався до початку повномасштабної війни в Україні.

Тетяна Висоцька про чоловіка в ЗСУ та свій стан

За словами ведучої, її чоловік був упевнений в тому, що буде велика війна. Незадовго до вторгнення російських військ Олексій зібрав сумку з речима, а також сам пішов у військкомат та відновив військовий квиток.

Після початку великої війни чоловік Висоцької записався до Сил територіальної оборони, а потім давав відсіч окупантам на Східному напрямку.

Зараз дивляться

– Чоловік розумів і казав, що Путін не зупиниться і вони підуть далі, не обмежуючись Сходом країни та Кримом. Він спочатку записався до ТрО, після у складі Сил оборони обороняв нас на Східному напрямку. Мій чоловік завжди говорив таку річ: Хай я повоюю, а не наші діти. Я це роблю для того, щоб їм не дісталась війна. І він це говорить не патетично, Льоша так відчуває, – сказала Тетяна.

Висоцька зізналась, що коли Олексій не виходить на зв’язок, то їй дуже важко тримати свій емоційний стан в нормі.

– Ти як одна витягнута струна, ти робиш весь функціонал на автоматі. Я постійно на телефоні, очікуючи, коли він з’явиться в мережі та надішле мені той “плюсик”. Морально це дуже важко. Я розумію кожну родину, яка очікує зв’язку зі своїм воїном. Це справжнє пекло, – поділилася ведуча.

Однак зараз Тетяна змогла трохи видихнути, адже її чоловік перебуває не на передовій, а в прифронтовій зоні. Нині Олексій працює на військовому телебаченні. 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-12 12:00:10