Україна і світ

Там неможливо жити: Андрій Ковальський про наслідки влучання дрона в його квартиру


Журналіст Факти. Спорт, ведучий телемарафону Єдині новини Андрій Ковальський розповів про наслідки влучання ворожого дрона в його оселю. Квартира ведучого постраждала під час російської атаки дронів на Київ в ніч на 22 грудня.

Що зараз з квартирою Андрія Ковальського

Ведучий зазначив, що його будинок досі не реконструювали. Він разом з іншими мешканцями зареєстрував пошкодження в Дії, наразі всі чекають на те, що будинок почнуть відновлювати.

Сім’я Ковальського не живе у своїй квартирі, адже вона в аварійному стані. Ведучий не може почати робити там ремонт, поки місцева влада не відновить сам будинок. Водночас Ковальський сподівається, що зовсім скоро почнуться ремонтні роботи, і він з сім’єю зможе повернутися у рідні стіни.

Зараз дивляться

– Ми не живемо і наді мною сусіди теж не живуть, тому що там неможливо жити. Поки не зроблять перекриття, ми не можемо робити ремонт. Треба, щоб зробили, сподіваюсь, хоча б до дощів, тому що вже затікає… І те, що не знищив дрон – знищує природа. Дощі, воно тече вниз, навіть в ті квартири, які не були пошкоджені, в будинок затікає по вентиляційних шахтах. Тому ми віримо, що дуже скоро почнуться роботи і що вся ця бюрократична і паперова катавасія вже на фінальній стадії. Але ми не знаємо точної дати, на жаль, – сказав Ковальський.

Андрій зізнався, що після влучання дрона його діти працювали з психологом. Він з дружиною також звертався по психологічну допомогу до фахівця, адже мав панічні атаки.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, що в ніч на 22 грудня 2023 року російський Shahed влетів у вікно квартири Андрія Ковальського. Внаслідок цього стався вибух, почалася пожежа. На щастя, ведучий, його дружина і двоє дітей не постраждали.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-20 08:51:12