Україна і світ

Легкого коду і теплої кави: привітання з Днем програміста в листівках


День програміста в Україні щорічно відзначають 13 вересня, але 2024 року він припадає на 12 вересня. Цього року це четвер – чудовий привід, щоб зібратися з друзями разом.

Цього дня потрібно привітати тих, хто здатний творити в цифровому світі, розбиратися в коді та збирати все в єдине ціле. Робота програміста рідко коли помітна для користувачів додатків та інтернет-сервісів. Однак праця експерта є основою сайтів і програм.

Факти ICTV підготували найкращі привітання з Днем програміста у листівках, які піднімуть настрій та розвеселять у цю осінню пору.

День програміста: привітання у листівках

День програміста

День програміста 2024 – привітання в картинках

День програміста

Листівки на День програміста

День програміста

Привітання з Днем програміста 2024

День програміста

Картинки з Днем програміста

День програміста

День програміста 2024 – листівки

До речі, дату для свята обрали не випадково – 13 вересня є 256 днем за рахунком за рік. Число 256 – це максимальна кількість символів, які можуть бути записані в одному байті. Однак 2024 рік – високосний, тому свято змістилося. І нехай в ідею закладено не дуже великий сенс, “пасхалка” точно сподобається програмістам.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вересень радує нас останніми теплими днями, і скоро вже настане жовтень. Середина осені принесе безліч свят, зокрема й церковних. Ознайомитися з повним календарем свят жовтня 2024 року можна на Фактах ICTV.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-12 08:30:51