Львівський портал

Біля Львова в ДТП загинув водій Subaru

У середу, 11 вересня, на трасі Львів – Івано-Франківськ у селі Давидів сталася ДТП двох позашляховиків, в якій загинув один з водіїв. Про це Львівському порталу повідомили у Нацполіції Львівщини.

Аварія сталася 11 вересня, близько 12.40, на автодорозі «Мукачево-Івано-Франківськ-Рогатин-Львів» у селі Давидів Львівського району.

За даними правоохоронців, відбулося зіткнення автомобілів Subaru Forester, яким керував 68-річний львів’янин, та Mitsubishi L200 під керуванням 27-річного жителя Львівського району.

Від отриманих внаслідок ДТП травм водій Subaru Forester загинув на місці події.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-12 07:01:00