Україна і світ

Сніжана Бабкіна розповіла про серйозні проблеми зі здоров’ям

Дружина співака Сергія Бабкіна, акторка Сніжана Бабкіна розповіла про серйозні проблеми зі здоров’ям, які виникли на тлі стресу.

Що сталося зі Сніжаною Бабкіною

Акторка зізналась, що через стрес і переживання, викликані повномасштабною війною в Україні, у неї почалися сильні болі в нозі, з якими не могли впоратися знеболювальні препарати. Як виявилося згодом, причиною була грижа, що утворилася в попереку.

– Оскільки я вважаю себе дуже вразливою людиною, то за цей рік мій біль переріс у фізичне нездужання, і в якийсь момент у мене дуже сильно почала боліти нога. Я ніколи в житті не відчувала такого болю. Біль не припинявся, я не могла спати, ніякі знеболювальні не допомагали. У мене просто відбирало ногу. Мені зробили МРТ, і виявилося, що в попереку – величезного розміру грижа, – поділилася Сніжана.

Після низки обстежень лікарі у Німеччині сказали Бабкіній, що їй потрібна операція. Це підтвердили й українські фахівці, до яких зверталася Сніжана.

Зараз дивляться

Однак акторка вирішила працювати з цією проблемою самостійно, за допомогою духовних практик. Згодом, за словами Сніжани, її біль зник, а після повторного обстеження медики здивувалися, що операція більше не потрібна.

– Я одразу ж, займаючись понад 10 років практиками, поставила собі запитання: що таке поперек, хребет. Поперек – це наша опора, наше внутрішнє відчуття безпеки. Звичайно, у кожного з нас зараз ні опори, ні відчуття безпеки. І я зрозуміла, що мій біль по дому зіграв свою роль. Я стала посилено щодня із цим працювати. По-перше, у мене за кілька днів пройшов біль. А за місяць, коли я звернулася до лікаря, він здивувався: А як це? Вже й робити нічого не потрібно, – сказала Бабкіна.

Зазначимо, що на початку повномасштабної війни Сніжана та Сергій Бабкіни разом з трьома дітьми виїхали до Німеччини. Нещодавно подружжя повернулося до рідного Харкова.

Під час російського обстрілу міста Бабкіни опинилися в епіцентрі вибухів. Ворожа ракета поцілила в сусідній від пари будинок.

Фото: Сніжана Бабкіна

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-12 10:04:08