Суспільне мовлення

Смертельний наїзд на школярку: на Львівщині судитимуть 26-річного чоловіка

На Львівщині судитимуть 26-річного чоловіка, якого обвинувачують у наїзді на школярку. Внаслідок наїзду неповнолітня дівчина загинула до приїзду швидкої допомоги.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

“У липні цього року у селищі Верхнє-Синьовидне водій автомобіля, перевищивши швидкість, здійснив наїзд на неповнолітню дівчину. Не зупиняючись, він втік з місця події, а вже очевидці події викликали швидку допомогу”, — повідомили у прокуратурі області.

Школярка померла до приїзду останньої.

Як повідомили у пресслужбі поліції області 19 липня, попередньо у вчиненні наїзду на 16-річну школярку у селищі Верхнє-Синьовидне, зізнався 51-річний мешканець Стрийського району. Проте під час слідства це спростували.

“Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що автомобілем керував його 26-річний син”, — повідомили у ГУ Національної поліції.

Йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Мешканця Сколівщини обвинувачують у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілої та залишення в небезпеці (ч. 2 ст. 286, ч. 1 ст. 135 КК України).

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Максимальне покарання, передбачене ч. 2 ст. 286 КК України, позбавлення волі до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.


Джерело: Суспільне мовлення України