Україна і світ

Сирський обговорив із генералом США Брауном реалізацію Плану перемоги та Рамштайн

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський провів телефонну розмову з головою Об’єднаного комітету начальників штабів ЗС США генералом Чарльзом Брауном.

Про це Сирський повідомив у Telegram. 

Сирський провів розмову з Брауном: про що говорили

Під час розмови головнокомандувач ЗСУ поінформував генерала Брауна про актуальну безпекову ситуацію в Україну та критичні потреби української армії в озброєнні, військовій техніці й боєприпасах. 

Також сторони обговорили шляхи реалізації воєнної складової плану перемоги України та подальші дії кроки щодо реалізації спільних проєктів. 

Крім того, сторони скоординували погляди та підходи у межах підготовки до 25 засідання у форматі Рамштайн, яке відбудеться 12 жовтня цього року на рівні глав держав-учасниць Контактної групи з питань оборони України. 

Під час розмови генерал Браун запевнив Сирського в підтримці Сил оборони України та продовженні практичної допомоги в боротьбі з Росією.

Своєю чергою, головнокомандувач української армії подякував генералу Чарльзу Брауну за воєнну та політичну підтримку України з боку США, а також за низку спільно проведених заходів у межах розвитку спроможностей Сил оборони України.

Фото: Олександр Сирський

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: Олександр Сирський

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-08 10:53:39