Україна і світ

Серьога назвав українців нацистами і поділився подробицями життя

Білоруський репер Серьога (Сергій Пархоменко) вперше з’явився публіці за час повномасштабної війни. Музикант втік із дітьми до Білорусі, хоч і до цього близько 10 років жив в Україні.

Серьога назвав українців нацистами і поділився подробицями життя

Так, музикант з’явився в шоу на одному з пропагандистських російських каналів, де поділився думками про своє життя і війну в Україні.

Виявилося, за кілька місяців до повномасштабного вторгнення він забрав двох дітей і виїхав до Мінська та почав жити там, хоч і пообіцяв колишній дружині Поліні Ололо лише ненадовго виїхати за кордон.

Зараз дивляться

Тепер у шоу Сергій заявив, що не хотів, щоб їхні спільні сини виховувалися “мамою-нацисткою”, і він залишиться в Білорусі назавжди.

– Я б не хотів, щоб моїх синів виховували нацисти. І тому ми домовилися з їхньою мамою, що я буду їх виховувати, – зізнався Серьога.

Відомо, що українського громадянства Пархоменко вже не має, хоч і до цього близько 10 років жив в Україні.

Очевидно, що якщо музикант переїхав до Білорусі, то й підтримує війну, яку розв’язала Росія. Під час шоу він назвав те, що відбувається, як “СВО”.

Не тільки Серьога підтримує повномасштабне вторгнення – раніше Таїсія Повалій назвала війну в Україні порятунком. Уродженка Києва також розповіла про натовп фанатів із рідної країни, які чекають на звільнення.

Фото: Серьога

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-09 16:24:03