Україна і світ

Сергій Мартинюк із Фіолету розповів, де проходить службу в ЗСУ

Лідер українського рок-гурту Фіолет Сергій Мартинюк, який наприкінці травня вступив до лав ЗСУ, розкрив подробиці своєї служби.

Де Сергій Мартинюк проходить службу

На особистих сторінках у соцмережах музикант повідомив, що кілька тижнів тому закінчив навчання. Наразі він продовжує службу у підрозділі Культурний десант, який очолює співак та військовий Коля Сєрга.

До обов’язків Мартинюка входить організація подій для підняття морального духу бійців. За словами Сергія, виконуючи свою роботу, він відчуває себе максимально корисним.

Зараз дивляться

– Уже кілька тижнів як я закінчив навчання. Продовжую службу з побратимами з Культурного Десанту. Там, де можу бути на сьогоднішній день максимально корисним зі своїми вміннями. Передусім, організаторськими. Завдання не бойові, але – з огляду на мої ще цивільні досвіди поїздок фронтами і реабілітаційними центрами – важливі й актуальні, – написав лідер гурту Фіолет.

Мартинюк додав, що більшість часу він присвячує службі, тому не може відповісти, як складатимуться справи з його музичними і літературними активностями.

Раніше Сергій Мартинюк зізнавався, що відтягував питання мобілізації через сімейні обставини. Однак нещодавно він відчув, що “час настав і годі зволікати”. Дружина музиканта підтримала його рішення, хоч вони й довго дискутували на цю тему.

Фото: Сергій Мартинюк

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-24 08:53:07