Україна і світ

Маємо дякувати їм: Наталя Островська наголосила на важливості проєкту Друзі ДШВ


Ведуча ТСН та 1+1 Марафон, журналістка Наталя Островська заявила про підтримку проєкту допомоги українським десантникам. Всеукраїнська платформа називається Друзі ДШВ та має на меті акумулювати кошти на потреби Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Наталя Островська стала другом ДШВ

Журналістка наголосила, що на третій рік війни допомога нашим військовим так само важлива. Адже тил не має розслаблятися, поки на фронті гаряче.

Саме тому Наталя закликала усіх долучатися до ініціативи Друзі ДШВ власними донатами.

– Наші десантники завжди виконують надскладні операції, тому ми маємо дякувати їм. Тільки разом ми можемо перемогти – не зупиняємося, – наголосила Островська.

Нагадаємо, що на платформі можна оформити автоматичні щомісячні донати. Вони дозволяють зробити підтримку воїнів системною. Ви просто обираєте бригаду, патроном якої хочете стати, або ж можна допомагати ДШВ в цілому. Що важливо – ці збори перевірені та прозорі.

Також необхідно вказати суму, що ви кожен місяць готові відправляти на потреби українських десантників. Зібрані кошти підуть на придбання необхідного спорядження, що допоможе бійцям збільшувати кількість “хороших рускіх”. Крім того, частину грошей скерують на покращення медичного обслуговування та умов служби військових.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Наталя Островська

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-02 17:32:46