Суспільне мовлення

СБУ Львівщини рекомендує ігнорувати SMS з пропозицією передавати інформацію про ЗСУ

Служба безпеки України у Львівській області відреагувала на SMS-розсилку з пропозицією передавати інформацію про ЗСУ.

Мешканцям області радять не переходити за вказаним посиланням. Про це повідомили у пресслужбі Управління СБ у Львівській області.

“Служба безпеки фіксує постійні спроби ворога дестабілізувати ситуацію всередині нашої країни. Подібні розсилки – це один із методів проведення цілеспрямованих інформаційно-психологічних операцій. Громадянам рекомендуємо ігнорувати такі повідомлення і не переходити за посиланням від сумнівних контактів”, — йдеться у повідомленні Управління СБ у Львівській області.

В СБУ додали, що кожну ІПСО відслідковують.

“Кожна така ІПСО перебуває у полі зору СБУ. І на будь-яку з них спецслужба має відпрацьовані алгоритми реагування та нейтралізації”, — зазначають в Управлінні СБ у Львівській області.

ІПСО Росії проти України

У Головному управлінні розвідки Міноборони 2 серпня поінформували, що російські політтехнологи підготували новий пакет брехні, розрахований на цільові аудиторії в Україні, США, Європі та Ізраїлі.

Мета всіх матеріалів єдина — переконати українців та союзників у безперспективності опору, посіяти сумніви й протистояння в антипутінській коаліції та створити враження, що є “важливіші” проблеми.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

29 серпня в ГУР заявили, що Кремль затвердив 5 фейків проти України.


Джерело: Суспільне мовлення України