Суспільне мовлення

“Рух” вийшов до другого раунду шляху переможців ліг Юнацької ліги УЄФА: хто стане наступним суперником львів’ян

За сумою двох матчів юнацька команда клубу пройшла польський “Заглембє”.

Львівський “Рух” пройшов до другого раунду шляху переможців ліг у Юнацькій Лізі УЄФА. За підсумком двоматчевого протистояння з польським “Заглембє” українська сторона здобула мінімальну перемогу з рахунком 1:0.

У вересні “Рух” дебютував в Юнацькій лізі УЄФА, куди пройшов у статусі переможця юнацького чемпіонату України серед команд U19. Та з першої спроби ж здобув свою дебютну перемогу на турнірі – єдиний гол у зустрічі забив Руслан Непейпієв.

За три тижні команди зустрічалися вдруге, аби визначити переможця своєї пари та учасника другого раунду шляху переможців ліг. Команди знову грали в польському Любіні, де в першому матчі “Рух” вимушено був номінальним господарем через повномасштабну війну в Україні.

Матч-відповідь проходив за обопільно гострої гри від обох команд, що створювали моменти біля воріт суперника. Проте втілити їх в голи не вдалося жодній з команд.

Завдяки нічиїй “Рух” здобув путівку до другого раунду шляху переможців ліг, де суперником львів’ян стане турецький “Галатасарай”. Перша зустріч між командами запланована на 26 жовтня, матч-відповідь – на 2 листопада.

Юнацька ліга УЄФА. Шлях переможців ліг. Матч-відповідь

“Заглембє” U19 (Польща) – “Рух” U19 (Україна) 0:0

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Рахунок за сумою двох матчів – 0:1

Що відомо

  • “Рух” – один з двох учасників поточного розіграшу Юнацької ліги УЄФА від України. Також на турнірі стартував донецький “Шахтар”, що виступає в груповому раунді шляху Ліги чемпіонів.
  • У матчі третього туру “Шахтар” зазнав своєї першої поразки на турнірі. Лідерство у квартеті “Гірників” перехопив їхній сьогоднішній кривдник “Реал”.

“Шахтар” зазнав розгрому від “Реала” в Юнацькій лізі УЄФА та втратив лідерство в групі: турнірна таблиця

  • За підсумком другого раунду шляху переможців ліг в Юнацькій лізі УЄФА вісім команд зіграють у плей-оф із суперниками, що посіли другі місця в групах шляху Ліги чемпіонів. Переможці матчів плей-оф вийдуть до 1/8 фіналу.


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин