Суспільне мовлення

“Рух” переміг “Сараєво” та вийшов у другий раунд Юнацької ліги УЄФА: хто наступний суперник

Результат двоматчевого протистояння львів’ян із “Сараєвом”.

Львівський “Рух” здобув першу перемогу в новому сезоні Юнацької ліги УЄФА — 3:1 проти боснійського “Сараєва” — та вийшов до другого раунду Шляху переможців ліг.

Чемпіони України серед команд U19 для виходу до плей-оф мусять подолати два раунди. Перший львів’яни розпочали з нічиєї проти “Сараєва” — 1:1 у номінально домашньому матчі в Польщі.

Як пройшов матч-відповідь?

  • Господарі розпочали з голу на четвертій хвилині, коли у форварда “Сараєва” Фарука Бездроба пройшов удар у “воротарський” кут.
  • “Рух” зрівняв за 20 хвилин після флангової атаки й удару Сергія Панченка. А згодом гості не реалізували пенальті — удар Назар Касарди потягнув воротар.
  • У лідери “Рух” вивів гол Костянтина Кваса, що відзначився з виходу віч-на-віч з голкіпером. Крапку в матчі поставив Євген Пастух — 3:1 на користь чемпіонів України.

Юнацька ліга. Шлях переможців ліг. Перший раунд

“Сараєво” (Боснія та Герцеговина) — “Рух” (Україна) — 1:3

Голи: Бездроб, 4 — Панченко, 24, Квас, 65, Пастух, 84

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За сумою двох матчів — 2:4.

Що означає перемога “Руху”?

  • “Рух” вдруге поспіль гратиме у другому раунді Шляху переможців ліг. Минулого сезону команда дісталася 1/8 фіналу, де програла “Мілану” (0:1).
  • Суперником львів’ян у другому раунді стане данський “Мідтьюлланн”. Два матчі між командами відбудуться 8-го та 29-го листопада.
  • Україна залишається з двома представниками в Юнацькій лізі 2023/24. Виступи в Шляху Ліги чемпіонів продовжує “Шахтар”, що програв у третьому турі “Барселоні” (0:2).


Джерело: Суспільне мовлення України