Суспільне мовлення

Розбещення неповнолітніх: у Львові засудили чоловіка до 8 років позбавлення волі

Сихівський районний суд Львова визнав винним киянина у розбещенні неповнолітніх. Суд встановив, що киянин перевдягався у жіночий одяг та заходив до шкільних туалетів, аби вчинити розпусні дії відносно дітей. Про це першим повідомило видання Zaxid.Net.

Як йдеться у вироку суду, який опублікували у Єдиному реєстрі судових рішень, 9 грудня 2021 року чоловік прийшов у жіночому одязі до туалету львівської школи № 43. Після цього відчинив кабінку, у якій була 7-річна дівчинка. Він представився лікарем та сказав, що має її оглянути. Дії тривали кілька хвилин.

Схожий випадок трапився 20 грудня 2021 року. Так само перевдягнувшись у жінку чоловік потратив до туалету школи мистецтв № 5. Там він намагався вчинити розпусні дії відносно 9-річної дівчинки, але дитина його відштовхнула та втекла.

В обох школах чоловіка зафіксували камери спостереження. Окрім того, свідчення надали діти та свідки. Тож суд визнав винним киянина у розбещенні малолітніх та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком до 8 років. Також чоловік має сплатити за моральну шкоду родині 7-річної дівчинки — 150 тисяч гривень. 50-річний мешканець Києва раніше був судимий за розбещення неповнолітніх.

Читайте також

У Львові оголосили в розшук чоловіка, який намагався розбестити дитину в школі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У Львові затримали чоловіка, якого підозрюють у розбещенні 7-річної дитини


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин