Україна і світ

Росія завела штурмові групи у Вовчанськ – ОТУ Харків

РФ завела штурмові групи у Вовчанськ Харківської області – там окупанти намагаються провести логістичне забезпечення особового складу та покращити систему зв’язку.

Про це пише оперативно-тактичне угруповання Харків.

Там інформують, що окупанти продовжують атакувати позиції ЗСУ на Харківському напрямку.

Зараз дивляться

Ситуація у Вовчанську

У Вовчанську противник завів штурмові групи зі складу 4-ї ДРШБр, намагається провести логістичне забезпечення о/с та покращити систему зв’язку, зауважили в ОТУ Харків.

У районі північно-західніше села Тихе ворог зосереджує зусилля на веденні повітряної розвідки, а також здійснює інженерно-фортифікаційне вдосконалення позицій.

В ОТУ Харків зауважили, що протягом 11 серпня пройшло п’ять бойових зіткнень, під час яких росіяни завдали 32 удари дронами-камікадзе та здійснили 365 обстрілів позицій Сил оборони України.

Від початку доби йдуть ще три бойові зіткнення: два у районі Вовчанська та одне північно-західніше Тихого. За минулу добу російська армія втратила на Харківському напрямку 93 військових.

Крім того, українські військові знищили та пошкодили 46 одиниць російської військової техніки, а саме:

  • 11 артилерійських систем;
  • 12 автомобілів;
  • три одиниці спеціальної техніки;
  • 20 безпілотників.

Нагадаємо, що буквально днями в ОТГ Харків повідомляли, що Росія готується до атак у Вовчанську  півночі Харківської області, там окупанти перегрупували штурмові загони.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-12 14:24:10