Суспільне мовлення

Російські ракети 15 листопада влучили у три об’єкти критичної інфраструктури на Львівщині

Під час ракетного обстрілу 15 листопада російські ракети влучили у три об’єкти критичної інфраструктури на Львівщині. Про це повідомив начальник ОВА Максим Козицький.

“Під час масованої атаки по Україні в нашу область прилетіли понад 10 ворожих ракет. Більшість з них збили наші сили ППО. ПвК “Захід”, Герої”, — пише Козицький.

Внаслідок ракетних обстрілів по енергетичній інфраструктурі близько 700 тисяч абонентів Львівщини були без електропостачання.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

На Львівщині продовжують працювати бригади енергетиків та поступово відновлювати живлення. Частині Львова, Золочеву, Бібрці та Перемишлянам уже відновили подачу електроенергії.

Що відомо

  • У Львові та області близько 16:00 15 листопада пролунали вибухи. Унаслідок ракетного удару, за словами мера Львова Андрія Садового, частина міста залишилася без світла. Одна людина отримала поранення та є у важкому стані. Чоловіка прооперували, його стан стабільний.
  • У Львові після ракетних ударів 15 листопада без електроенергії залишається 80% міста. Станом на 21:00 лише половина мешканців має воду, а централізоване опалення відсутнє. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.


Джерело: Суспільне мовлення України