Суспільне мовлення

Роман Кізима очолив “Центр дитячої медицини” у Львові

У понеділок, 16 жовтня, представили керівника об’єднаної дитячої лікарні у Львові. В.о. генерального директора новоствореного “Центру дитячої медицини”, що об’єднує “Охматдит” та Західноукраїнський дитячий медцентр, став Роман Кізима.

Про це у коментарі Суспільному повідомив в. о. начальника управління майном спільної власності ЛОР Андрій Білоус.

Раніше Роман Кізима виконував обов’язки керівника Західноукраїнського дитячого медцентру. Дмитро Квіт, який досі очолював Львівську обласну дитячу лікарню “Охматдит”, став його заступником на новій посаді.

“Відповідно до рішення сесії, об’єднаний медичний заклад — “Центр дитячої медицини”, створюється на базі “Охматдиту”, Західноукраїнський медцентр приєднується. Керівники закладу мають напрацювати нову структуру, новий штатний розпис. Рішення сесії передбачає, що трудові колективи медзакладів будуть збережені”, — каже в. о. начальника управління майном спільної власності ЛОР Андрій Білоус.

За словами Андрія Білоуса, зараз є перехідний період. Паралельно триває контрактування НСЗУ на наступний рік. Завершення процесу об’єднання планують на лютий 2024 року.

Як раніше розповів у інтерв’ю Суспільному тодішній керівник “Охматдиту” Дмитро Квіт, у об’єднаному закладі допомогу надаватимуть за 28 напрямками.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Роман Кізима виконуватиме обов’язки поки триває об’єднання. За словами Андрія Білоуса, після того, як установа запрацює повноцінно, проведуть конкурс на цю посаду. Обраний очільник очолюватиме заклад впродовж наступних 5 років.


Джерело: Суспільне мовлення України