Суспільне мовлення

Рівень алкоголю перевищував норму в 10 разів: на трасі Львів-Шегині зупинили водія

На трасі міжнародного значення Львів-Шегині патрульні поліцейські зупинили авто та виявили, що у водія рівень алкоголю в крові перевищував норму майже в 10 разів.

Про цей випадок повідомили у Патрульній поліції Львівщини.

“Вчора вдень (25 вересня, — ред.) на автодорозі Львів — Шегині патрульні, що здійснювали контроль за дотриманням швидкісного режиму за допомогою приладу TruCaм, зупинили за перевищення встановленої швидкості водія автомобіля Mitsubishi L200. 23-річний керманич їхав в населеному пункті зі швидкістю 114 км/год”, — повідомили у Патрульній поліції області.

Під час спілкування з порушником ПДР, у нього виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Прилад Drager показав перевищення допустимої норми майже в 10 разів — 1,99 проміле.

Крім цього, як виявилося, раніше водій був позбавлений прав за аналогічне порушення. У листопаді у чоловіка мав закінчитися трирічний термін позбавлення посвідчення водія.

На нього винесли постанови за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом будучи позбавленим прав) та ч. 4 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на п’ятдесят кілометрів на годину) КУпАП.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Також на нього склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП.


Джерело: Суспільне мовлення України