Суспільне мовлення

Ракетний удар по Львову: розпочали розслідування

Внаслідок ракетної атаки на Львів 6 липня зруйнований житловий будинок. Попередньо, загинули 4 людини, 37 — отримали травми. За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури розпочали досудове розслідування.

Зараз триває розбір завалів та пошуково-рятувальні роботи.

“Проводяться першочергові заходи для фіксування злочину, скоєного армією країни-агресора”, — йдеться у повідомленні прокуратури.

Слідчі управління СБУ у Львівській області розслідують воєнний злочин РФ за ч.2 ст. 438 Кримінального кодексу України (порушення законів та звичаїв війни).

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

“Наразі співробітники СБУ досліджують всі обставини та здійснюють комплекс слідчих та оперативних заходів. Збирається відповідна доказова база, аби кожен винний за це звірство поніс заслужене покарання”, — йдеться у повідомленні СБУ у Львівській області.

Що відомо про ракетний удар по Львову 6 липня

  • 6 липня Росія завдала ракетного удару по Львові. Були влучання в об’єкт критичної інфраструктури та житловий будинок.
  • Як повідомив міністр МВС Ігор Клименко, у місті триває пошуково-рятувальна операція. Рятувальники продовжують розбирати завали. Також на місці працюють психологи.
  • Росія атакувала Львівщину десятьма крилатими ракетами “Калібр” — збити вдалось сім з них, повідомили в Повітряних силах ЗСУ.


Джерело: Суспільне мовлення України