Україна і світ

Ракет власного виробництва буде більше: Зеленський провів Ставку

Фото: Офіс президента

Сьогодні, 6 серпня, президент України Володимир Зеленський провів чергову Ставку верховного головнокомандувача, під час якої обговорили власне виробництво ракет та ситуацію на полі бою.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський у Telegram.

Про що говорили на Ставці 6 серпня

За словами президента, питанням номер один на засіданні було про ситуацію на фронті. Особливо детально учасники ставки обговорили Покровський, Торецький і Харківський напрямки.

Зараз дивляться

Зокрема, головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський доповідав про ситуацію за допомогою відеозв’язку. Адже він зараз на місці й тримає становище під особистим контролем.

Також були окремі доповіді від розвідок (ГУР і СЗР) щодо прогнозів розвитку ситуації та найближчих цілей військ російських окупантів.

Власне виробництво дронів та ракет

Крім того, як зазначив президент, обговорювалися питання щодо власного виробництва дронів та ракет. Зокрема, йшлося про потреби ЗСУ до кінця року та динаміку виробництва.

Глава держави заслухав доповіді міністра оборони Рустема Умєрова, віцепрем’єра з інновацій Михайла Федорова та міністра з питань стратегічних галузей промисловості Олександра Камишіна.

За словами Зеленського, рішенням Ставки спрямовано додаткове фінансування на українську ракетну програму.

Як зазначив президента, ракет власного виробництва буде більше.

Також була ще одна доповідь міністра оборони Рустема Умєрова – щодо насичення зброєю та технікою додаткових бригад. Наразі щодо цього питання триває активна робота з партнерами.

Джерело: Володимир Зеленський

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-06 16:06:07