Україна і світ

Прості форми та елементи індивідуальності: як обрати меблі для офісу

Фото: Pixabay

Стиль в офісі має бути лаконічним, простим та водночас із претензією на стиль й особливості вашої компанії. Тобто підкреслювати індивідуальність та надихати працівників на продуктивність. Отже, далі поговоримо, як обрати меблі для стилізації офісного простору.

Які меблі для офісу придбати

Меблі мають бути у витриманому стилі, а отже відповідати наступним характеристикам – простим формам, прямим лініям, у міру строгому оформленню.

Отже, офісний диван краще обирати:

  • максимально простої форми без вишукувань і конструкційних наворотів;
  • без прикрас, додаткових елементів у  зовнішньому вигляді;
  • із зручним функціоналом, що відповідатиме комфортному очікуванню, наприклад, у момент переговорів;
  • зі шкіряною оббивкою, з натуральних ткан або екошкіри. Ці матеріали мають високу зносостійкість, а значить прослужать не один рік.

Також варто зважати на довговічність, диван має бути простим у догляді. Це відповідає вимогам робочого середовища.

Крім дивана, в категорію офісних меблів входять: пуфи, крісла, корпусні вироби (столи, стелажі, шафи), безкаркасні зразки.

Крісло офісне, а також інші елементи меблі варто купляти, враховуючи усі вище перелічені характеристики.

І не забудьте про важливі деталі, які б відображали вашу компанію – наприклад, логотипи на дрібних елементах інтер’єру, відповідні кольори, постери або фотографії із заходів, на яких збирались співробітники.

Можна додати у простір офісу і зелень – красиві вазони будуть не лише гарним доповненням до стилю, а й очищуватимуть повітря від шкідливих речовин.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У свою чергу компанія Новий стиль пропонує велику палітру кольорів та рішень для вашого офісу. Також на сайті представлені меблі для відпочинку.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-26 17:28:25