Суспільне мовлення

Президент призначив Вадима Онищенка керівником СБУ у Львівській області

Вчора, 23 листопада, указом президента України Володимира Зеленського, керівником Управління СБУ Львівщини призначено полковника Вадима Онищенка. Про це йдеться на сайті президента.

За інформацією управління СБУ у Львівській області, Вадим Онищенко народився на Донеччині. У 1996 році закінчив Національну юридичну академію України ім. Ярослава Мудрого за спеціальністю правознавство.

У СБУ почав працювати у 2000 році.

“Пройшов шлях від оперуповноваженого до заступника начальника ГУ СБ України в Донецькій та Луганській областях”, — йдеться у повідомленні управління СБУ у Львівській області.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За вагомий особистий внесок у зміцнення обороноздатності Української держави, мужність, виявлену під час бойових дій, зразкове виконання службових обов’язків та високий професіоналізм нагороджений відзнаками Служби безпеки України.

Що відомо

  • 12 березня 2022 року начальника управління Служби безпеки України у Львівській області Івана Осипчука звільнили з посади. Указ № 129/2022 оприлюднили на сайті Президента України.
  • 12 березня відповідно до Указу Президента України № 130/2022 від 12 березня 2022 року начальником управління СБУ у Львівській області призначили Артема Бондаренко.
  • Артем Бондаренко пройшов шлях від оперуповноваженого до заступника начальника регіонального управління Служби безпеки України. За вагомі особисті внески у зміцненні обороноздатності Української держави, мужність, виявлену під час бойових дій, зразкове виконання службових обов’язків та високий професіоналізм нагороджений медалями.
  • 15 серпня президент Володимир Зеленський звільнив Артема Бондаренка з посади начальника Управління СБУ в Львівській області. Він очолив Головне управління СБУ в Києві та області.


Джерело: Суспільне мовлення України