Суспільне мовлення

Повернення на Авангард: рівненський Верес зіграв унічию з Рухом

Рівненський футбольний клуб Верес зіграв унічию проти львівського руху. Поєдинок 30 вересня став першим офіційним матчем на стадіоні Авангард у Рівному після п’яти років, арена наразі ще на стадії реконструкції, однак УПЛ дозволила там проводити поєдинки найвищого українського дивізіону. Через повітряну тривогу початок затримався на пів години.

Першими у матчі забили рівняни. На 10-й хвилині Дахновський відгукнувся на прострільну передачу та пробив у протихід від воротаря. 1:0.

На 25-й хвилині Рух зрівняв рахунок. А уже за п’ять хвилин рівняни знову вийшли вперед, Кльоц вдало реалізував штрафний удар. 2:1.

Знову зі штрафного Верес міг забити на 37-й хвилині, той же Кльоц замикав на дальній стійці простріл, але воротар Руху впорався та перевів м’яч на кутовий.

У другому таймі на 49-й хвилині Рух забив гол, але арбітр перед цим зафіксував фол з боку гравця львівської команди. Однак, вже за чотири хвилини після цього гості все ж забили чистий гол, навіс із штрафного від Таллеса з правого флангу завершив головою в дальній кут Дідик. 2:2. До кінця матчу цей рахунок не змінився, тож команди розійшлись унічию.

Також Верес пожертвував 100 тисяч гривень до благодійного фонду Трибуна Героїв, який створили українські вболівальники для системної фінансової підтримки сімей загиблих на війні футбольних фанатів з усієї України.

Наразі Верес посідає третю сходинку турнірної таблиці УПЛ, Рух на десятому місці.

Читайте також

  • Гагаріна — на Василя Червонія: у Рівному обрали назви для перейменування ще кількох вулиць
  • Сільгоспярмарки: чому у Квасилові роблять, а в Рівному — ні. Пояснює мер
  • У Рівному стартував ремонт вулиці, яка веде до пологового. Коли планують завершити

Читайте нас у Telegram: екстрені новини та щоденні підсумки

Підписуйтесь на рівненське Суспільне у Viber

Долучайтесь до нас в Instagram

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Ми у Twitter


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин