Суспільне мовлення

Понад 1500 населених пунктів частково чи повністю знеструмлені на Львівщині

Понад 1500 населених пунктів частково чи повністю знеструмлені на Львівщині. Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

“Станом на цю годину у нашій області без електроенергії 1072 населених пункти. 438 знеструмлені частково. Енергетична ситуація на Львівщині залишається складною. Фахівці Львівобленерго, Укренерго та ДСНС роблять все, щоб заживити максимум споживачів і щоб при цьому витримала тимчасова схема, за якою це роблять”, — повідомив Максим Козицький.

Як повідомили у “Львівобленерго”, станом на ранок 26 листопада 50% споживачів Львівщини отримують електроенергію. При цьому за розпорядженням “Укренерго” продовжують діяти аварійні та погодинні відключення.

Вчора, 25 листопада, двома евакуаційними потягами на Львівщину прибула ще 101 людина. Чотирма поїздами зі Львівщини у Перемишль вирушили 523 людини.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Поліція області опрацювала 1326 звернень щодо підозрілих людей та об’єктів. На всіх переходах у Львівській області на виїзд за добу оформили 19 тисяч 809 людей. На в’їзд — 16 тисяч 202, з них українців — 15 тисяч 302.

Що відомо

  • У Львівській онлайн-карті з закладами, що мають генератори та укриття, вже 225 локацій.
  • Під час повітряної тривоги 23 листопада Росія вдарила двома ракетами по електропідстанції у Львівській області. Внаслідок цього три райони на Львівщині були повністю знеструмлені.
  • На Львівщині розгорнули 45 пунктів незламності. У них є вода, тепло, гарячі напої, мобільний зв’язок та інтернет.
  • Станом на ранок 24 листопада через аварійні відключення 50% споживачів у Львові не мають електропостачання. Через це точково призупинено подачу тепла та гарячого водопостачання.


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин