Суспільне мовлення

Під час повітряної тривоги у Львові було зачинено 10 укриттів — МВС

У Львові в ніч на 6 липня, коли Росія завдала ракетного удару по місту, було зачинено щонайменше 10 укриттів. Про це повідомив голова МВС Ігор Клименко.

“Обурлива ситуація. Стільки уваги, вимог, суворих рішень. А висновки деякими відповідальними особами так і не зроблені”, — написав Ігор Клименко.

Поліція Львівщини відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.135 Кримінального кодексу України — Залишення в небезпеці.

Начальник ОВА Максим Козицький повідомив вік загиблих внаслідок ракетного удару по Львову. Жертвами удару стали: 32-річна Анастасія, 60-річна Мирослава (мама Анастасії), 35-річний Михайло та 63-річна Ірина. За даними МВС України, 37 людей отримали поранення.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Під час брифінгу на запитання щодо зачинених укриттів у Львові, Андрій Садовий та Максим Козицький відповіли, що укриття по вулиці Стрийській, що неподалік від місця влучання, було відчиненим і там було лише 5 людей.

Що відомо про ракетний удар по Львову 6 липня

  • 6 липня Росія завдала ракетного удару по Львові. Були влучання в об’єкт критичної інфраструктури та житловий будинок.
  • Як повідомив міністр МВС Ігор Клименко, у місті триває пошуково-рятувальна операція. Рятувальники продовжують розбирати завали. Також на місці працюють психологи.
  • Росія атакувала Львівщину десятьма крилатими ракетами “Калібр” — збити вдалось сім з них, повідомили в Повітряних силах ЗСУ.


Джерело: Суспільне мовлення України