Суспільне мовлення

Перевозив дітей: патрульні затримали у Львові нетверезого водія шкільного автобуса

У Львові патрульні поліцейські затримали нетверезого водія шкільного автобуса, який перевозив дітей. Про це у п’ятницю, 26 травня, повідомили у Telegram-каналі Патрульної поліції у Львівській області.

27-річного водія шкільного автобуса Isuzu Ataman затримали 25 травня на вулиці Івана Франка. У салоні були школярі та дві вчительки, які приїхали до Львова на екскурсію із населеного пункту Тухля.

“Водій не виконав вимоги дорожнього знаку. Під час спілкування з водієм, з’ясували, що він мав ознаки алкогольного сп’яніння”, — повідомили у Патрульній поліції Львівської області.

Патрульні запропонували йому пройти перевірку за допомогою алкотестера Drager.

“Результат — 0,64 проміле. Водій з результатом не погодився, тож огляд провели повторно у медичному закладі. Однак факт залишається фактом. Висновок лікаря позитивний. Результат — 0,46 проміле алкоголю у крові водія”, — зазначають у Патрульній поліції Львівської області.

Результати перевірки водія у лікарні. Фото: Патрульної поліції Львівщини

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

На водія винесли постанову за ч. 1 ст. 122 (Порушення вимоги дорожнього знаку) та протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин