Суспільне мовлення

Перевищив норму алкоголю в 11 разів: у Львові нетверезий водій в’їхав у трамвай

У суботу, 19 серпня, водій автомобіля “Chery”, який був за кермом у нетверезому стані, в’їхав у трамвай на Городоцькій. Того ж дня на вулиці Лисенка трапилась ДТП за участі ще одного нетверезого водія.

Як повідомили на Facebook-сторінці Патрульної поліції Львівщини, ДТП на Городоцькій скоїв 51-річний чоловік. Водій за кермом автівки “Chery Jaggi” не дотримався дистанції і в’їхав у трамвай. Через це був тимчасово заблокований рух на вулиці.

Під час перевірки чоловіка на стан сп’яніння, прилад “Drager” показав результат — 2,24 проміле. Таким чином, вміст алкоголю в крові водія перевищував норму в 11 разів.

Результати перевірки водія. Патрульна поліція Львівщини

На водія склали протоколи за керування транспортним засобом в стані сп’яніння та за фактом порушення правил дорожнього руху, що призвело до ДТП. А також винесли постанову через відсутність усіх необхідних документів для керування авто.

Авто порушника забрав евакуатор.

Ще один випадок трапився вдень на вулиці Лисенка. Тоді 32-річний чоловік, який був за кермом авто “Infinity FX35”, не дотримався безпечної дистанції та зіткнувся з автомобілем “Skoda Superb”.

Авто водія, який спричинив ДТП на Лисенка

Авто водія, який спричинив ДТП на Лисенка. Патрульна поліція Львівщини

У винуватця ДТП, за даними патрульних, виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Перевірка на “Drager” показала результат — 2,92 проміле. Це в понад 14 разів більше допустимої норми. Більше того, правоохоронці встановили, що чоловіка раніше позбавили водійських прав за аналогічне порушення.

На водія склали протоколи через повторне протягом року керування машиною в стані сп’яніння та порушення правил ПДР, яке призвело до аварії. Крім того, винесли постанову за керування авто без водійських прав.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Автомобіль чоловіка забрав тверезий водій.


Джерело: Суспільне мовлення України