Суспільне мовлення

Патріотичні тату в Львові: які татуювання популярні у воєнний час

Від початку повномасштабної війни в Україні з’явився тренд на патріотичні татуювання. Які дизайни найпопулярніші, Суспільному розповів тату-майстер Олександр Герасименко.

Художник Олександр Герасименко почав займатись татуюваннями два роки тому. Каже, з початком повномасштабної війни до нього звертаються багато людей, які просять набити патріотичні тату.

“Я інколи взагалі вважаю, що я працюю не у Львові, а в Харкові, тому що дуже багато людей, які проїздом у Львові. Дівчат дуже багато, які просто проїжджають через Львів за кордон, наприклад, і дуже багато патріотичних тату набивають”, — каже Олександр Герасименко.

Фото: Суспільне Львів

“Дуже популярна така штука: набиття просто лінії прапорів синьо-жовтий та червоно-чорний. З двох сторін суто лінії. Дуже естетично тексти з віршів і так далі, теж дуже красиво виглядає, також кордони України” — додає тату-майстер.

Артур приїхав з Приморська, що у Запорізькій області. Через війну він живе у Львові, але обриси рідного міста прикрашають його передпліччя. Приморськ окупували з перших днів повномасштабної війни. Артур прожив 4 місяці в окупації. Тоді він ходив на проукраїнські мітинги.

“Ходили по місту з гаслами: “Приморськ — це Україна” з прапорами, піснями. Одного разу до нас заїхали машини БТР, техніка, танки, в саме місто. Через Приморськ проходить траса на Мелітополь, Маріуполь, тому в принципі вся техніка, яка їхала на Маріуполь, вона проїжджала через Приморськ. Так, от одного разу вони заїхали в Приморськ, ми знову зібрались на мітинг їх виганяти з міста. Нас було десь людей 600-700, може до 1000, ми прийшли звичайно на те місце, де вони приїхали, і вигнали їх” — каже переселенець Артур Ярошевський.

Патріотичні тату: які татуювання популярні у воєнний час

Фото: Суспільне Львів

Виїхавши із окупації, Артур одразу захотів зробити пам’ятне татуювання.

“Я просто бачив по інтернету, що багато хто набиває кордони України і сердечко, де знаходиться його місто, а я вирішив, що не буду таким як усі, наб’ю кордон свого міста”, — каже Артур Ярошевський.

Читайте також

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

5 днів росіяни тримали в карцері: історія 18-річного студента з Приморська, який переїхав до Львова


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин