Україна і світ

Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила доньці – відео

Українська співачка Наталія Могилевська показала, який сюрприз зробила своїй молодшій донечці Софії.

Що Могилевська подарувала доньці

У свій день народження артистка вирішила влаштувати свято не лише для себе, а й для донечок. Могилевська придбала для них подарунки.

Співачка поки не розповіла, що подарувала 12-річній Мішель, а от для 4-річної Софії вона придбала електромобіль. За словами Могилевської, дівчинка досить довго мріяла про такий подарунок.

Зараз дивляться

– Вже два роки Соня мріє про машину, але вона була замаленькою, щоб пускати її за кермо справжнього дитячого електромобіля. Зараз я вже не хвилююсь за неї, адже знаю, що вона багато чого вміє і впорається сама з керуванням цієї справжньої великої для неї машини, яку вона зараз паркує поруч із татовою, – зазначила Наталія.

На відео можна побачити, що Софія дуже зраділа такому подарунку, тому одразу сіла за кермо нового авто. І тепер, за словами Наталії, вона завжди паркується біля татової машини.

Зазначимо, що 2 серпня Могилевській виповнилося 49 років. Чоловік та доньки не залишили артистку без сюрпризу. Вранці Наталію привітали із днем народження з квітами, надувними кульками та красивим тортом зі свічками.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-04 12:12:08