Україна і світ

Нашла свои интимные фото: Дженна Ортега рассказала, почему ненавидит ИИ


Голлівудська зірка Дженна Ортега розповіла про ненависть до штучного інтелекту через фейкові оголені знімки. Фото з “голою” акторкою поширювалися у Twitter, через що знаменитість покинула соцмережу.

Дженна Ортега про ШІ та фейкові фото у Twitter

Так, зі своїми оголеними знімками від ШІ вона зіткнулася ще в підлітковому віці. На тлі популярності вона також отримувала повідомлення від шанувальників, назвавши звернення огидними й абсурдними.

– Я ненавиджу ШІ. Він може бути використаний для неймовірних речей. Здається, днями я дізналася, що штучний інтелект зміг виявити рак грудей за чотири роки до його прогресування. Це прекрасно. Давайте залишимо це. Чи сподобалося мені в 14 років заводити акаунт у Twitter і бачити брудно відредаговані матеріали про себе в дитинстві? Ні. Це жахливо. Це розбещує. Це неправильно, – підсумувала актриса.

Ортега зазначила, що ще в 12 років отримала своє перше особисте повідомлення від чоловіка, який поділився фотографією своїх геніталій.

Зараз дивляться

На тлі розповсюджень фейкових фото та еротичних знімків від прихильників, Дженна видалила акаунт у Twitter, і почувалася погано.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Багато акторів не в захваті від нових технологій. Наприклад, раніше Ніколас Кейдж розповів про страх перед ШІ. Артист сподівається, що цифрові дані його обличчя не будуть використовуватися у фільмах після його смерті.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-26 15:14:01