Суспільне мовлення

Намагались незаконно перетнути кордон: на Львівщині затримали шістьох чоловіків

На Львівщині протягом доби прикордонники затримали шістьох чоловіків. Вони намагались незаконно перетнути кордон. Про це повідомили на Facebook-сторінці Західного управління Держприкордон служби.

Прикордонний наряд помітив, що біля пункту пропуску “Шегині” зупинилася автівка. Четверо чоловіків, які вийшли в машини, пішли у бік кордону.

“З метою перевірки інформації від підрозділу призначено додаткові наряди. В ході пошукових заходів прикордонники виявили та затримали четверо мешканців Харківської області віком від 31 до 41 років”, — йдеться у повідомленні.

Ще одного чоловіка — 40-річного жителя Львівщини, прикордонники затримали за кількасот метрів від кордону.

Також незаконно перетнути кордон намагався 37-річний полтавчанин. Його прикордонний наряд затримав у автомобілі. Чоловік розповів, що мав намір незаконно потрапити до Польщі оскільки законних підстав у нього не було.

Усіх затриманих доставили до прикордонних підрозділів для перевірки та притягнення до відповідальності за ст. 204-1 КУпАП “Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України”. На чоловіків очікує суд.

Читайте також

11 тисяч доларів за переправлення ухилянтів: у Львові судитимуть двох чоловіків

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Переправляли військовозобов’язаних за кордон: у Львові викрили двох чоловіків


Джерело: Суспільне мовлення України