Україна і світ

Надя Дорофєєва відповіла на слова про плагіат Аріани Гранде

Українська співачка Надя Дорофєєва відреагувала на звинувачення в плагіаті відомої артистки Аріани Гранде. Як виявилося, у нашої зірки є фото, яке за стилем дуже нагадує роботу зарубіжної колеги.

Надя Дорофєєва відповіла на слова про плагіат

Так, для обкладинки пісні Нітрогліцерин Надя використала фото, на якому красується в чорній масці зайчика з вушками, нахиливши голову вбік. Однак схожий знімок є і в Аріани Гранде з 2016 року, і схожість між роботами дуже велика.

Зараз дивляться

Американська співачка також позує в масці з вушками, нахиляючи голову вбік. Зарубіжна знаменитість також використала свій знімок для обкладинки пісні – Dangerous Woman.

Дорофєєва відреагувала на заяви користувачів мережі про плагіат – вона заявила, що це збіг.

– Це дійсно збіг. На перший погляд, є певна схожість між цими фотографіями, але команда Dorofeeva завжди працює над створенням унікального контенту, що відображає власний стиль і бачення артистки. Тим паче, що тема вушок – уже візитівка сценічного образу артистки, які трансформуються з кожним періодом творчості, – заявили в команді співачки в коментарі для Музвар.

Нещодавно Дорофєєва показалася в лікарні – як виявилося, у зірки проблеми зі здоров’ям. Щоправда, що саме її турбує, Надя так і не розповіла.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-12 13:04:09