Суспільне мовлення

На війні загинув захисник з Львівщини Мар’ян Кончук

У Радехівській громаді на Львівщині попрощаються з воїном Мар’яном Кончуком, який загинув внаслідок мінометного обстрілу у Харківській області. Про це повідомили на Facebook-сторінці Радехівської міської ради.

Мар’ян Кончук родом з села Розжалів, Радехівської громади. Воїн загинув поблизу населеного пункту Кам’янка у Харківської області. Йому було 38 років.

“11 жовтня 2022 року Радехівська громада у скорботі зустрічає загиблого захисника України – Кончука Мар’яна Володимировича…Герої не вмирають! Вони житимуть доти, доки ми про них пам’ятаємо. Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким загиблого. Не забудемо й не пробачимо!”, — йдеться у повідомленні.

Зустрічатимуть траурний кортеж у місті Радехові 11 жовтня, орієнтовно о 19:00. Жителів громади закликають вийти до стели Небесної Сотні, а також створити живий коридор вздовж вулиць Львівської, Стоянівської, до статуї Ісуса Христа. Після прощання, траурний кортеж рухатиметься через села Йосипівка, Полове, Новий Витків, Корчин, Андріївка до домівки Героя у селі Розжалів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дату та час прощання з воїном повідомлять згодом.

На війні загинув 31-річний захисник з Львівщини Роман Олегович


Джерело: Суспільне мовлення України