Суспільне мовлення

На війні загинув пресофіцер 80 окремої десантно-штурмової бригади Юрій Лелявський

На війні загинув пресофіцер львівської 80 окремої десантно-штурмової бригади Юрій Лелявський. Про це повідомило Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ у понеділок, 3 жовтня. Юрій Лелявський загинув 28 вересня.

“З сумом повідомляємо, що 28 вересня під час виконання завдання у складі десантно-штурмового підрозділу загинув в бою з російськими окупантами начальник служби зв’язків з громадськістю 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України капітан Лелявський Юрій Миколайович”, — йдеться у повідомленні Командування Десантно-штурмових військ.

На війні загинув пресофіцер 80 окремої десантно-штурмової бригади Юрій Лелявський. Фото: Командування Десантно-штурмових військ

Юрій Лелявський — професійний журналіст. У 2014-15 роках висвітлював події на сході України. Був у полоні проросійських бойовиків самопроголошеної республіки.

Після цього, він, офіцер запасу, призвався до лав Збройних Сил України. Юрій Лелявський обіймав посади начальника пресслужби та служби зв’язків з громадськістю 10 Гірсько-Штурмової Бригади та 80 окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

“Широкомасштабну збройну агресію військ російської федерації проти України, капітан Лелявський зустрів на півдні країни, де вела бойові дії його війська частина. Він завжди працював на передньому краї, висвітлюючи хід ведення бойових дій, одним з перших заходив до звільнених від противника українських населених пунктів…Ми обіцяємо за нього помститися!”, — додали у дописі Командування ДШВ ЗСУ.

У Львові попрощаються із військовим 24 бригади Миколою Варламом


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин