Суспільне мовлення

На війні загинули четверо військовослужбовців з Львівщини

На війні загинули четверо військовослужбовців з Львівщини. Володимир Цуцей, Юрій Романчук, Іван Савшак та Назар Кузьм’як загинули, боронячи Україну. Про це 2 квітня повідомили у пресслужбі Львівської обласної військової адміністрації.

Володимир Цуцей — житель села Тухля, Славської громади. Від початку повномасштабного вторгнення Росії добровольцем пішов на захист України. Загинув виконуючи бойові завдання пов’язані з обороною нашої держави.

Юрій Романчук — родом з села Волсвин, Червоноградського району. Був призваний на військову службу у в/ч Т0910 у травні 2022 року. Загинув 28 березня на Донеччині в бою за Україну.

Іван Савшак — житель міста Дрогобич. Від початку повномасштабного вторгнення був мобілізований та став на захист України. Служив у складі 214-ого спеціального батальйону OPFOR. Загинув 15 березня 2023 року загинув, потрапивши під ворожий обстріл на Бахмутському напрямку. У воїна залишилась дружина, двоє дітей, батько та брат.

Назар Кузьм’як — з Бібрської громади. Старший солдат Національної Гвардії України. Загинув 29 березня 2023 року, виконуючи бойове завдання на Донеччині. У воїна залишились батьки та сестра.

Місце та час прощання з воїнами наразі не повідомляють.

Читайте також

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У Львові попрощалися із трьома захисниками України


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин