Суспільне мовлення

На Львівщині завершили ремонт ще одного гуртожитку для ВПО

У Стрию, що на Львівщині, в гуртожитку Вищого професійного училища № 8 завершили ремонт 4 та 5 поверху. Там є 50 кімнат, де зможуть проживати близько 175 переселенців. Про це повідомили у пресслужбі Львівської військової адміністрації.

У приміщенні замінили інженерні мережі: водопостачання-водовідведення, електропостачання, систему опалення. Встановили нові вікна, двері, облаштували кухні, побутові кімнати, душові та санвузли.

Львівська ОВА

Загалом на ремонт витратили 12,4 мільйони гривень. Це гроші з обласного та місцевого бюджетів. Міжнародні благодійні організації та Управління Верховного комісара ООН у справах біженців допомогли облаштувати будівлю меблями та побутовою технікою.

На Львівщині завершили ремонт ще одного гуртожитку для ВПО

Львівська ОВА

“Заклад розташований в центрі міста, а отже ВПО зможуть знайти не лише комфортні та безпечні умови проживання, а й працевлаштуватися та на перспективу повноцінно інтегруватися в соціально-економічне життя”, – йдеться у повідомлені.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За весь час повномасштабного вторгнення у Стрийському районі зареєструвались понад 34 тисячі внутрішньо переміщених осіб. Всього на Львівщині офіційно зареєстрованих понад 250 тисяч переселенців.

У Львові міжнародна корпорація профінансує ремонт житла для ВПО: що відомо


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин