Суспільне мовлення

На Львівщині внаслідок ДТП травмувалися два велосипедисти

У Стрию, що на Львівщині, 16 серпня сталась ДТП. На вулиці Болехівській зіткнулись велосипедист та водій “Mercedes-Benz”.

Про це повідомили на сторінці Нацполіції Львівщини.

Правоохоронці попередньо встановили, що близько 20.00 зіткнулися 49-річний велосипедист та 59-річний стриянин, який керував автомобілем “Mercedes-Benz”. Внаслідок ДТП велосипедист отримав травми, його госпіталізували до лікарні.

Схожий випадок трапився також у Стрию о 20.30 на вулиці Андрія Корча. Зіткнулися автомобіль “Opel Combo”, яким керував 58-річний житель одного з сіл Стрийського району, та велосипедист, 43-річний місцевий мешканець. Внаслідок ДТП велосипедиста із травмами доправили до лікарні.

ДТП за участі велосипедиста у Стрию. Фото: ГУ НП у Львівській області

За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, — до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком до трьох років.

“Неухильно дотримуйтесь вимог Правил дорожнього руху, будьте уважними, не перевищуйте швидкості, акуратно маневруйте та постійно слідкуйте за дорожньою обстановкою”, — наголосили у Нацполіції Львівщини.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Правоохоронці встановлюють всі обставини подій.


Джерело: Суспільне мовлення України