Суспільне мовлення

На Львівщині викрили ще один канал переправлення чоловіків призовного віку за кордон

На Львівщині викрили ще один канал незаконного переправлення військовозобов’язаних за кордон. Двох чоловіків підозрюють у виготовленні фальшивих документів для ухилянтів. Про це повідомили на Facebook-сторінці Нацполіції Львівщини.

Правоохоронці встановили, що 41-річний та 49-річний жителі Івано-Франківської області виготовляли фіктивні документи для чоловіків призовного віку, аби вони мали можливість перетнути кордон.

“Виготовляли документи про опікунство над людьми з інвалідністю та тими, які потребують постійного догляду. У такий спосіб вони переправили за кордон 28 ухилянтів”, – йдеться у повідомленні.

Під час обшуків поліцейські виявили та вилучили документи та інші речові докази, що підтверджують причетність чоловіків до організації каналу незаконного переправлення чоловіків призовного віку за кордон. Все вилучене направили на експертизу.

Нацполіція Львівщини

Чоловікам повідомили про підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через Державний кордон України) Кримінального кодексу України. Їм загрожує позбавлення волі строком від п’яти до семи років та позбавлення права працювати на певних посадах строком до трьох років. Невдовзі суд обере затриманим запобіжний захід.

На Львівщині викрили ще один канал переправлення чоловіків призовного віку за кордон

Нацполіція Львівщини

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють усіх причетних до організації незаконного переправлення військовозобов’язаних за кордон.

8000 доларів за виїзд в країни ЄС. Львівські правоохоронці затримали організаторів схеми


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин