Суспільне мовлення

На Львівщині у ДТП травмувалися п’ятеро людей, серед них неповнолітня

Уночі, 30 вересня, між селами Хлопчиці та Луки, що на Самбірщині, авто з’їхало у кювет та перекинулося. Через це травмовані травмовані п’ятеро людей, серед них неповнолітня. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції Львівщини.

Аварія трапилася 30 вересня близько 01:30.

Як встановили правоохоронці, 22-річний водій автомобіля “KIA Sorento” не впорався з керуванням і з’їхав у кювет, внаслідок чого автомобіль перекинувся. Також правоохоронці встановили, що водій був нетверезим.

У ДТП травмувалися 17-річна дівчина і 45-річний чоловік із Дрогобицького району та двоє чоловіків віком 22 і 28 років із Самбірського району. Їх доправили до медичних закладів.

За фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 3 до 5 років.

Триває досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Раніше у пресслужбі надзвичайників Львівщини повідомляли, що у цій аварії травмувалися четверо людей, а за кермом була 18-річна жінка. Також повідомляли, що водійка авто “KIA Sorento” не впоралась з керуванням, внаслідок чого автомобіль зіткнувся з відбійником і перекинувся.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Одного пасажира деблокували за допомогою гідравлічних ножиць. Також відключали акумуляторну батарею.

На Львівщині внаслідок зіткнення із вантажівкою загинув водій легкового авто


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин