Суспільне мовлення

На Львівщині у ДТП травмувалися два пішоходи

На Львівщині сталось дві ДТП за участю пішоходів. Травмувалися 51-річна та 63-річна жінки. Поліція просить пішоходів дотримувати правил та носити світловідбиваючі елементи. Про це повідомили на Facebook-сторінці Нацполіції Львівщини.

У Трускавці на вулиці Василя Стуса 24 січня, близько 17 години, 32-річна водійка скоїла наїзд на 51-річну жінку-пішохода. Жінка отримала травми, її госпіталізували до лікарні.

У той самий час схожий випадок трапився у Львові на перехресті вулиць Городоцька-Ряшівська. 59-річний львів’янин, здійснив наїзд на 63-річну місцеву мешканку. Внаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження її доставили до медичного закладу.

За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті — до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком до трьох років.

На Львівщині травмувалися два пішоходи. Фото: ГУ НП у Львівській області

“Поліція Львівщини вкотре закликає пішоходів неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, бути уважними та обережними, переходити дорогу лише пішохідними переходами та на зелене світло, у темну пору доби використовувати світловідбивні елементи, а водіїв – не перевищувати дозволеної швидкості, відмовитися від ризикованих маневрів та бути уважними, під’їжджаючи до перехресть і пішохідних переходів”, — йдеться у повідомленні.

Читайте також

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У ДТП на трасі “Львів-Шегині” травмувалися три людини


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин