Суспільне мовлення

На Львівщині у чотирьох громадах розпочався опалювальний сезон

На Львівщині сьогодні, 7 листопада, у чотирьох громадах розпочався опалювальний сезон. Тепло почали подавати у Яворівській, Дрогобицькій, Рава-Руській та Мостиській громадах. Про це повідомили на Facebook-сторінках міських рад.

У Яворівській громаді відповідне рішення 1 листопада підписав міський голова Ігор Грабовський. У дошкільних навчальних закладах та закладах охорони здоров’я на Яворівщині тепло почали подавати з 20 жовтня, а від сьогодні опалювальний сезон стартував для всіх адміністративних споруд, закладів культури, комунальних підприємств та інших установ та організацій на території громади.

У Дрогобицькій громаді опалювальний сезон стартував у дитячих садочках, школах, лікарнях та поліклініках міста та територіальної громади. Протягом 4-5 днів тепло надійде до житлових кварталів Дрогобича. Також тепло буде подано споживачам осучаснених котелень, які працюють на альтернативних видах палива — твердопаливних котлах на трісці. Це котельні на вулиці Б.Лепкого, Індустріальній та Шептицького.

У Раві-Руській громаді розпорядження про початок опалювального сезону на сайті міської ради опублікували 4 листопада.

“Рекомендувати керівникам комунальних підприємств, керівникам структурних підрозділів соціальної сфери: охорони здоров’я, освіти, культури забезпечити опалення на підпорядкованих об’єктах відповідно до нормативного температурного режиму, з врахуванням температури зовнішнього повітря”, — йдеться у повідомленні на сайті Рава-Руської міської ради.

Також цього дня на Facebook-сторінці Мостиської міської ради повідомили про початок опалювального сезону у громаді.

Читайте також

Пісок, сіль та перевірка техніки: як дорожники готуються до зими на Львівщині

На Львівщині виготовляють польові буржуйки для військових

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

“Є все найнеобхідніше”: у Новояворівську на Львівщині облаштували пункт обігріву


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин