Суспільне мовлення

На Львівщині суд арештував ще дві земельні ділянки дружини Медведчука Оксани Марченко

На Львівщині суд арештував ще дві земельні ділянки дружини Медведчука Оксани Марченко. Загальна вартість арештованого майна становить майже 17,5 млн грн. Про це повідомили у пресслужбі Управління СБ України у Львівській області.

За матеріалами СБУ, арештували дві земельні ділянки з об’єктами нерухомості, що незаконно перебували у власності Оксани Марченко.

“Ці наділи розташовані в одному з престижних туристичних районів Львівської області. Саме там дружина Медведчука організувала нелегальне будівництво готельного комплексу. Встановлено, що відповідні земельні площі Марченко одержала у результаті незаконної оборудки з нерухомим майном”, — повідомили в Управлінні СБУ у Львівській області.

За даними СБУ, до протиправної діяльності причетний колишній керівник районного відділу земельних ресурсів.

“Протягом 2004-2010 років він вносив недостовірні відомості до звітної документації для видачі державних актів щодо права власності на землю на користь Марченко. Наразі посадовцю повідомлено про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України: ч. 2 ст. 364 та ч. 2 ст. 366.

Матеріали справи скерували до суду.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Що відомо

  • У серпні 2022 року на Львівщині СБУ ініціювала арешт трьох земельних ділянок, якими незаконно володіла Марченко. Загальна вартість земельних ділянок складає понад 2 мільйони гривень.
  • Слідство встановило, що земельні наділи у власності Оксани Марченко опинилися незаконно. Триває розслідування для встановлення всіх обставин злочину і притягнення винних до відповідальності.


Джерело: Суспільне мовлення України