Суспільне мовлення

На Львівщині ремонтують дорогу Червоноград — Рава-Руська

На Львівщині ремонтують прикордонну дорогу Червоноград — Рава-Руська. Щоб швидше завершити роботи, ремонтні бригади рухаються назустріч одна одній. Про це повідомили на Facebook-сторінці Служби автомобільних доріг у Львівській області.

За словами керівника Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Львівській області Олега Берези, залишилося відремонтувати ділянку дороги Белз — Рава-Руська.

“Роботи виконуємо кількома бригадами одночасно. Зокрема, проводимо ремонтно-будівельні роботи на штучних спорудах, зрізаємо зношений шар дорожнього покриття, розширяємо проїзну частину, влаштовуємо основу із щебенево-піщаної суміші та стелимо нижній шар асфальтобетонного дорожнього покриття. Після чого приступимо до асфальтування дороги у верхньому шарі твердого покриття та проведення заходів з організації дорожнього руху”, — розповідає Олег Береза.

Після завершення ремонту ця дорога стане альтернативою завантаженій трасі Тернопіль — Львів — Рава-Руська. Також нею можна буде найшвидше доїхати від КПП “Рава-Руська-Хребенне” до Волинської області.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Ремонт траси виконують в межах міжнародного проєкту з розбудови прикордонної інфраструктури на кордоні з Польщею. До того відремонтували ділянку дороги від КПП “Смільниця” до Старого Самбора, автомобільну дорогу Яворів – Грушів та завершують ремонт на ділянці дороги Нижанковичі – Самбір – Дрогобич – Стрий.


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин