Суспільне мовлення

На Львівщині повністю відновили електропостачання та водопостачання — Козицький

На Львівщині повністю відновили електропостачання та водопостачання. Про це станом на 09:00 16 листопада повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький. За його словами, для цього енергетики працювали всю ніч.

“У вашій домівці може не бути світла, бо через велике навантаження на енергосистему країни НЕК “Укренерго” запровадила графіки погодинних відключень. Шукайте інформацію про свою адресу на сайті Львівобленерго”, — додав Максим Козицький.

У Львові майже повністю відновили постачання електроенергії після ракетних ударів 15 листопада

Під час ракетної атаки по Львівщині 15 листопада випустили 13 ракет. Більшість з них збили.

“Внаслідок ракетних ударів три об’єкти енергетичної інфраструктури у нашій області зазнали критичних ушкоджень. Після атаки без живлення залишилися близько 700 тисяч абонентів Львівщини. Інформація про постраждалих без змін — 1 людина. Чоловік у лікарні, у стабільно важкому стані”, — повідомив Козицький.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Крім цього, внаслідок ракетних ударів в області пошкоджені дахи трьох житлових будинків, вибиті вікна в двох житлових будинках та зруйнований один гараж.

Що відомо

  • Під час ракетного обстрілу 15 листопада російські ракети влучили у три об’єкти критичної інфраструктури на Львівщині. Про це повідомив начальник ОВА Максим Козицький. Під час атаки на Львівщину загалом прилетіло понад 10 ракет.
  • Внаслідок ракетних обстрілів по енергетичній інфраструктурі близько 700 тисяч абонентів Львівщини були без електропостачання. Одна людина отримала поранення і у важкому стані була госпіталізована. Чоловіка прооперували, його стан стабільний.
  • Ввечері, 15 листопада, у Львові після ракетних ударів без електроенергії залишається 80% міста. Станом на 21:00 лише половина мешканців мала воду, а централізоване опалення було відсутнє. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.


Джерело: Суспільне мовлення України