Суспільне мовлення

На Львівщині поліцейські розшукали водійку, яка збила пішохода та втекла з місця аварії

На Львівщині поліцейські розшукали 20-річну водійку, яка збила у Червонограді пішохода та втекла з місця події. За скоєне жінці загрожує обмеження волі на строк до трьох років.

Про це повідомила пресслужба поліції Львівщини.

Дорожньо-транспортна пригода сталася ввечері 29 лютого на вулиці Стуса в Червонограді. Невідомий водій скоїв наїзд на 51-річного місцевого мешканця та втік з місця події. Внаслідок ДТП пішохід отримав травми та був госпіталізований.

“Проведеними оперативно-розшуковими заходами співробітники сектору реагування патрульної поліції спільно зі слідчими Червоноградського районного відділу поліції встановили, що наїзд на чоловіка скоїла 20-річна місцева мешканка, яка керувала автомобілем “Мазда 6″. Поліцейські встановили її місце перебування”, — йдеться у повідомленні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті — обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.


Джерело: Суспільне мовлення України