Суспільне мовлення

На Львівщині лунатимуть звуки вибухів: ДСНС знешкоджуватимуть залишки ракет

На Львівщині може бути чутно вибухи у п’ятницю, 18 листопада. На території області знешкоджуватимуть залишки російських ракет. Про це повідомив у Telegram начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

“Жителі Львівщини, орієнтовно з 11:30 по 12:00 ви можете почути звуки, схожі на вибухи. Ситуація під контролем! Це наші фахівці ДСНС будуть знешкоджувати металобрухт окупантів, який воїни ППО раніше успішно приземлили”, — повідомив Максим Козицький.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У вівторок, 15 листопада, по Львівщині завдали ракетних ударів. Всього було запущено 13 ракет. Сім з них збили сили ППО, ще шість — влучили у об’єкти інфраструктури.

Що відомо

  • Під час ракетного обстрілу 15 листопада російські ракети влучили у три об’єкти критичної інфраструктури на Львівщині. Два з них вже раніше піддавалися ракетним ударам. Об‘єкти зазнали критичних ушкоджень. Про це повідомив начальник ОВА Максим Козицький. Під час атаки на Львівщину загалом прилетіло понад 10 ракет.
  • Внаслідок ракетних обстрілів по енергетичній інфраструктурі близько 700 тисяч абонентів Львівщини були без електропостачання. Одна людина отримала поранення і у важкому стані була госпіталізована. Чоловіка прооперували, його стан стабільний.
  • Ввечері, 15 листопада, у Львові після ракетних ударів без електроенергії залишалося 80% міста. Станом на 21:00 лише половина мешканців мала воду, а централізоване опалення було відсутнє. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.
  • Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що станом на 13:00 16 листопада у місті є вода, опалення та більшість мешканців отримує електроенергію.
  • 17 листопада у “Львівобленерго” повідомили, що на Львівщині застосовують екстрені відключення електроенергії


Джерело: Суспільне мовлення України