Суспільне мовлення

На Львівщині діють погодинні графіки відключення електроенергії

На Львівщині знову діють погодинні графіки відключення електроенергії. Про це у понеділок, 26 грудня, близько 12:10 повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

“На Львівщині вдалось стабілізувати ситуацію, тому електроенергію подають відповідно до графіка погодинних відключень”, — написав Максим Козицький.

За пів години до того очільник області повідомляв, що на Львівщині застосовують аварійні відключення електроенергії через перевищення ліміту споживання.

“На Львівщині та ще у чотирьох областях України ввели аварійні відключення електроенергії. Це вимушені дії через перевищення лімітів споживання. Скільки триватимуть аварійні відключення спрогнозувати важко”, — написав Козицький.

Також він додав, що енергетики на Львівщині працюють цілодобово, щоб відновити те, що пошкодила Росія під час дев’яти масованих ракетних атак.

Як повідомило вранці, 26 грудня, “Укренерго”, через перевищення лімітів споживання були введені аварійні відключення у Дніпропетровській, Запорізькій, Харківській, Львівській, Київській областях та у м. Києві.

Читайте також

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Створює графіки відключень світла: інтерв’ю з начальницею оперативно-диспетчерської служби “Львівобленерго”


Джерело: Суспільне мовлення України